Jeśli zakończyłaś/eś już swoje poszukiwania w serwisie dezaktywuj swój profil, aby przestał być widoczny na liście opiekunów. W tym celu możesz wybrać sekcję Zarządzaj profilem i następnie Wyłącz profil, na kolejnej stronie potwierdź wybór.
Pamiętaj, że wszystkie Twoje dane, historia profilu i referencje zostaną zachowane, a Ty w każdym momencie możesz powrócić do procesu poszukiwań.
Jeśli korzystasz z subskrypcji konta Premium, pamiętaj o jej anulowaniu po zakończonych poszukiwaniach. Dokonasz tego w Moje płatnej usługi lub przesyłając zgłoszenie za pomocą formularza.