W celu wyłączenia/ukrycia profilu wybierz: Zarządzaj profilem ---> Wyłącz profil. Na kolejnej stronie potwierdź wybór.
Twój profil nie będzie widoczny dla innych użytkowników. Możesz go przywrócić w dowolnym momencie.
W celu wyłączenia/ukrycia profilu wybierz: Zarządzaj profilem ---> Wyłącz profil. Na kolejnej stronie potwierdź wybór.
Twój profil nie będzie widoczny dla innych użytkowników. Możesz go przywrócić w dowolnym momencie.