W celu ukrycia profilu wybierz: Moje konto-> Zarządzaj profilem -->Wyłącz swój profil.
Twój profil nie będzie widoczny dla innych użytkowników. Możesz go przywrócić w dowolnym momencie.
W celu ukrycia profilu wybierz: Moje konto-> Zarządzaj profilem -->Wyłącz swój profil.
Twój profil nie będzie widoczny dla innych użytkowników. Możesz go przywrócić w dowolnym momencie.