W tym celu przejdź do Zarządzaj profilem --> Wyłącz profil i potwierdzić wybór.
Twój profil nie będzie widoczny dla innych użytkowników. Możesz go przywrócić w dowolnym momencie.
W tym celu przejdź do Zarządzaj profilem --> Wyłącz profil i potwierdzić wybór.
Twój profil nie będzie widoczny dla innych użytkowników. Możesz go przywrócić w dowolnym momencie.